Blås ditt eget glasobjekt!
En prova på upplevelse innebär att du med hjälp av kunnig glasblåsare får personlig handledning i att blåsa och forma varmt glas. I smältugnen arbetar vi enbart med ofärgat glas men du kan välja att addera färg till ditt objekt. Du får göra en mindre skål, vas eller dricksglas. Upplevelsen tar cirka 30minuter.  Föremålet ska sedan kylas ned långsamt och är färdigt först dagen efter. Det kan då hämtas efter överenskommen tid eller skickas hem till dig. 
Att blåsa och skulptera glas tar lång tid att lära sig och det är främst värmen som kan vara jobbig att hantera i början. På Glasbolaget försöker vi låta dig som provar att göra så mycket som möjligt men det finns säkerhetsaspekter att ta hänsyn till. Det är bra att ha på sig långärmat i bomull. 
Priser:
1person 900SEK
Paketpris 2personer 1500SEK
Frakt beror på antal föremål men cirkapris 150-300SEK

För lediga tider och bokning klicka på länken -> TIMECENTER 

Event för större grupper/företag? 
Vi tar gärna emot större grupper som vill komma och blåsa glas. Vi har ett bra samarbete med Åmans kök om ni vill äta i kombination med att blåsa.  Vi tar även emot grupper för en visning där vi berättar om oss på Glasbolaget samt visar glasblåsning. För prisförfrågan maila oss gärna glasbolaget@gmail.com