Lördag den 21 oktober har vi höstfest på Glasbolaget och vi hoppas ni vill komma och fira med oss.
När? 21/10  kl 11:00-16:00
Var? Glasbolaget i Bro, Sätra Gård, 197 93 Bro.
Glasbolaget ligger på Sätra Gård i utkanten av Bro, 4mil norr om Stockholm. Längs väg 269 mot Sigtuna/Skokloster. Har du inte bil eller möjlighet att samåka med någon finns det under höstfesten möjlighet att bli hämtad och lämnad på Bro Station, du hittar oss på Bro Station på den sidan där bussarna går, i Ragn-Sells gröna minibuss.
hämtar på Bro Station klockan 11:05 och 14:05
lämnar Glasbolaget mot Bro station klockan 13:30  och 16:00
bussenjpg


Vernisssage:
Markus Emilssons interaktiva glasutställning Abstractemption har vernissage under dagen. Läs mer om detta här:
http://www.glasbolaget.com/program


Prova att blåsa glas:
alla barn som vill får prova hur det känns att blåsa en glasbubbla. Det är helt gratis. Vi kommer inte kunna spara det som görs eftersom det kommer bli stora tunna bubblor som inte bearbetas sakta med verktyg. Men fota gärna era alster innan de smälts ned till flytande glasmassa igen. drop in mellan 11:30-13:00 och 14:30-16:00.

Prova att dreja:
Linn Sjöstedt kommer hålla snabbkurs i drejning och detta kan både barn och vuxna prova.

Visning på Högbytorp:
klockan 11:30 och 13:00 kommer det att gå en buss från Glasbolaget till Ragn-Sells närliggande deponianläggning Högbytorp för guidad visning. Vår ugn drivs på gasen som bildas där, passa på att se hur det går till när sopor återvinns.

Marknad:
vi kommer ha Norrboda gård och Ålbrunna gård på plats som säljer lokalproducerad honung, möl m.m.  och ha eget glaslotteri med många fina priser

Erbjudanden:
Glasbolaget har såklart erbjudanden i shopen som endast gäller denna dag. Utöver detta har vi 10% rabatt på allt i shopens ordinarie sortiment (gäller ej kommissionsprodukter och går inte att kombinera med andra höstfestserbjudanden).

Mat och fika:
Vi är mycket glada att få presentera vår nya kollega Louis som från och med höstfesten kommer att driva vårt Kafé i egen regi. För er kunder betyder detta att vi från och med nu får utökade öppettider (måndag, onsdag och lördag) och bättre sortiment i kaféet. Under höstfesten serverar Louis fika och soppa.